top of page

Muay Thai, även kallat thaiboxning, är en kampsport från Thailand som utövats i många hundra år. Kampsporten kom till Sverige på 1970-talet och då bildades även svenska thaiboxningsförbundet. Thaiboxningen likt kickboxning innehåller slag- & spark tekniker, men även knä- & armbågstekniker samtligen clinch.

Muay Thai

OBS! För nuvarande är kidsgruppen full. Vill man sätta sitt barn på väntelistan inför nästa termin kontakta oss. För er som blivit kontaktade och fått en plats blir anmälan giltig vid inbetalning. Information angående betalning finns under "Träningstider & Priser"

Kidsträning

Ungdomsgruppen är för ungdomar mellan 13 och 16 år gamla. Man behöver ingen tidigare erfarenhet för att träna i gruppen. Alla är välkomna. Ungdomsgruppen tränar på tisdagar och torsdagar klockan 18.30

Ungdomsträning

Mixgruppen är till för både för den gedigna atleten och vardagsmotionären från 17 år och uppåt. Ingen tidigare erfarenhet eller utrustning krävs. Utrustning finns på plats att låna för dem som provar på.

Mixträning

Avancerade träningsgruppen är för de som har tävlingsambition, har egen utrustning och har tränat en längre period. Om man önskas placeras i den avancerade gruppen ska man prata med en ansvarig tränare och få ett godkännande av dem.

Avancerad träning

Tjejgrupp

På fredagar 17:30 har vi ett pass endast för tjejer. Ingen förkunskap krävs, handskar finns att låna, det ända kravet är att man ska ha fyllt 13 år. Förra året startade vi ett projekt med tjejgrupper för ungdomar i Kristianstad, nu vi fortsätter vi satsningen och öppnar gruppen för alla åldrar samtidigt som vi försöker integrera det i vår ordinarie verksamhet.

​Vi på C4 Thaiboxningsklubb vill visa vårt stöd och välkomnar därför Ukrainska flyktingar att ta del av thaiboxningsträning helt gratis. Träningen är för alla, oavsett ålder eller förutsättningar. Thaiboxning är en fantastisk motionsform som erbjuder möjligheter att uttrycka sig fysiskt, andligt och mentalt. Hos oss finns redan en stor kulturell mångfald vilket vi är stolta över, det formar och driver vår klubb framåt.

Vi stöttar Ukraina

Idrottsklivet

C4 Thaiboxnigsklubb blev  på grund av vårt arbete med barn/ungdomar i utsatta områden utvalda till att medverka i en satsning kallad "Ett Hjärta I Samhället". Tillsammans med Svenska Budo- & Kampsportsförbundet och RF-sisu arbetar vi med ungdomar i socioekonomiskt utsatta områden. Syftet är att nå ut till ungdomar som är långt ifrån föreningslivet och idrottsverksamheten. Detta gör vi genom att etablera vår närvaro i berörda områden i Kristianstad och erbjuda  holistisk träning där ungdomar får utrycka sig kroppsligt i en trygg miljö. Det ingår även att skapa unga ledare inom föreningen genom att involvera dem i föreningslivet samt utbilda dem inom området ledarskap mm.

C4 Thaiboxning

C4 Thaiboxningsklubb grundades 2008 i Kristianstad och har sedan dess varit en samlingsplats för både stora och små, vardagsmotionärer och elitidrottare. Föreningens värdegrund bygger på tre ledord: respekt, ödmjukhet och öppenhet. Med dessa formar vi vår verksamhet till att vara en plats där alla kan mötas på lika villkor. 

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Hedentorpsvägen 16,

291 62 KRISTIANSTAD

Adress

bottom of page